HELLÍN TRUCKS, S. L. U.

Шпанија, Кастилја-Ла Манча, 02409, Nava de Campana (HELLIN), Travesia sn,AB 402 km 7
македонски
HELLÍN TRUCKS, S. L. U.
Најнови објави
камион влекач VOLVO FH13 540 VOLVO FH13 540 39.000 € Камион влекач 2015-06-23 1066000 км Шпанија, Nava de Campana (HELLIN)
камион со завеса SCANIA 114 340 SCANIA 114 340 13.900 € Камион со завеса 2003-10-03 2862 км Шпанија, Nava de Campana (HELLIN)
камион влекач VOLVO FM 450 VOLVO FM 450 37.000 € Камион влекач 06/2017 747000 км Шпанија, Nava de Campana (HELLIN)
приколка завеса LECI TRAILER LECI TRAILER 5.000 € Приколка завеса 2009 пневматски/пневматски Шпанија, Nava de Campana (HELLIN)
камион со завеса DAF 105.460 DAF 105.460 21.000 € Камион со завеса 2010-07-14 1742000 км Шпанија, Nava de Campana (HELLIN)
полуприколка ладилник SAMRO SAMRO 5.000 € Полуприколка ладилник 2012-04-30 пневматски/пневматски Шпанија, Nava de Campana (HELLIN)
Ние ќе одговориме на вашите прашања
Како да стапите во контакт со нас
Raul Marin Lopez
Raul Marin Lopez
+34 633 41 ... Прикажи +34 633 41 90 80
Адреса
Шпанија, Кастилја-Ла Манча, 02409, Nava de Campana (HELLIN), Travesia sn,AB 402 km 7
Локално време на дилерот: 17:16 (CEST)
Како да не најдете